četvrtak, 26. svibnja 2016.
RUČAK KOJI ŠTEDI KUĆNI BUDŽET…ZATO ŠTO VAM JE POTREBNO SAMO 3 SASTOJKA
Sastojci
500 gr pileceg filea
1 kesica krem supe od pecuraka/ gljiva/
200 ml pavlake/ vrhnja/ za kuvanje
Priprema
1.
Pileci file iseci u tanke snicle
koje ne treba lupati.
2
U posudu istresti sadrzaj krem
supe i svaku sniclu uvaljti u supu,
pa slagati u vatrostalnu posudu.
3.
Preliti pavlakom i u toploj rerni na
200 stepeni peci 30 minuta,
iskljuciti rernu i ostaviti jos
15 minuta da se zavrsi pecenje.
4.
Ko voli res pecenu i bez krema
piletinu, moze skinuti poklopac i
zapeci piletinu.
5.
Sluziti uz baren karfiol ili brokoli.
Naravno , posluziti i salatu….
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI
SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...
-
Sastojci Za testo -200g masti -500g brasna -1 prasak za pecivo -2 jaja -200g secera -150g oraha -1dl mleka Za posipanje ...
-
Sastojci: – brašno 1 kg – margarin 250 gr – sir 400 gr – so 1 kašikica – jaje 1 komad – kvasac 1 komad – voda 100 ml Pripre...
-
Sastojci 500g kore za savijače 1 srednja glavica crvenog luka 500g mlj. mesa po izboru 3 srednja krumpira začini po ukusu sol, vegeta, ...
Nema komentara:
Objavi komentar