četvrtak, 23. lipnja 2016.

Kako pomoću samo jednog PREDMETA efikasno ukloniti KRPELJA!

234523

Krpelji su pored komaraca najveće napasti tokom toplih dana. Oni ne vrebaju samo u prirodi, često ih u kuću mogu donijeti kućni ljubimci, ili mogu biti u vašem cvijeću.
Zdravlje čovjeka koji na sebi ima krpelja može biti vrlo ugroženo. Ako zapazite krpelja na svome tijelu, odmah potražite pomoć ljekara. Ako niste u mogućnosti, možete pokušati pažljivo sami da ga uklonite.
U videu ispod pokazat ćemo vam kako iskoristiti prazan špric, napravivši vakuum na mjestu gde se krpelj uvukao. Izvući ćete ga brzo i bez problema, čak i jedan dan nakon ujeda.
Pogledajte primjer sa detaljnim uputstvom uklanjanja krpelja pomoću šprica. U ovom slučaju, krpelj se nalazio par dana ispod kože dok nije bio primjećen, zato se za njegovo uklanjanje koristi ne samo špric, nego i pinceta.

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...