ponedjeljak, 5. prosinca 2016.

NAMIRNICE KOJE REŠAVAJU ZAKRČENJA ARTERIJA I MASNOĆU U KRVI



Kombinacijom i svakodnevnim konzumiranjem ove tri namirnice uništiti ćete zakrčenja u arterijama i rešićete se masnoće u krvi.


Radi se o napitku sastavljenom od belog luka , limuna i đumbira.
Kako je najveći problem sa belim lukom njegov neprijatan miris, odmah ćemo napomenuti da je u ovome receptu pomešan sa limunom i vodom i njegov neprijatni miris skoro potpuno neutralisan a dejstvo zadržano te vam to ne treba biti zapreka za korišćenje eliksira.

Potrebni sastojci:
  •   4  veće glavice belog luka (40 čena)
  •   4 kompletna limuna sa korom
  •   manji koren đumbira (3-4 cm)
  •   2 l  vode
Priprema napitka
Limun dobro operite i isecite na komadiće. Ukoliko se radi o limunu koji nije organski odnosno ukoliko je prskan onda ga perite otopinom sirćeta i vode. Ogulite beli luk i skupa sa limunom i đumbirom ubacite u blender.
Izmiksajte dobro u jednoličnu masu. Tako izmiksanu smesu dodajte u metalnu posudu, uspite 2 litra vode i zagrejte sve skupa uz mešanje do tačke ključanja. Odmah pred tačku ključanja isključite i pustite da se sve dobro ohladi. Procedite kroz srednje gustu cediljku i napunite u staklene boce.

Napitak se pije svaki dan po jedna čaša od 2 dcl najmanje 2 sata pre jela , odnosno na  prazan želudac. Napitak čuvajte u frižideru.
Kura traje 3 nedelje uz svakodnevno konzumiranje jedne čaše nakon čega trebate napraviti pauzu od jedne nedelje te možete opet nastaviti konzumiranje u istom ciklusu. Ukoliko vam ukus ne odgovara možete dodati meda po želji.
Nakon 3 nedelje korišćenja trebali biste osetiti značajnu regeneraciju tela od korištenja napitka.
Kombinacija limuna, vode i kuvanja neutralisaće miris belog luka. Pre svakog konzumiranja morate promućkati flašu sa smesom kako bi se talog limuna i belog luka na dnu pomešao sa sokom. Iz iskustva vam možemo reći da je napitak odličan i za starije osobe i da im vraća energiju i snagu te ih podmlađuje jer nakon nekoliko nedelja poboljšava njihovu cirkulaciju.
Izvor: kucnilekar

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...