ponedjeljak, 5. prosinca 2016.

SOK OD BANANE ČINI (ZDRAVSTVENA) ČUDA



Smutite jednu bananu, popijte i onda pročitajte šta ste sve dobro učinili za svoje telo.


Banane sadrže gotovo sve poznate vitamine i minerale koji su potrebni telu, a neka istraživanja pokazuju da umanjuju posledice pušenja. I ne samo to!

Neverovatno koliko zdravlja sadrži ova čaša
1. Čaša soka od banane pomaže u poboljšanju mentalne snage i koncentracije. Popravlja i pamćenje. Neki lekari preporučuju banane kod određenih bolesti mozga.
2. Banane olakšavaju (neki tvrde i leči) celijakiju. Osim toga, pomažu i ako imate čir, pokazuju istraživanja.
3. Banane sadrže kalijum ali i mnoge druge vitamine i minerale. Zato je bolje popiti čašu soka od banane, nego kafu ili energetske napitke.
4. Pomaže pri mršavljenju jer sadrži visoke količine vlakana.
5. Banane štite i od raka.

6. Odlične su i za osobe sa srčanim problemima povezanima s negativnim emocijama jer kontrolišu nivo holesterola i imaju dosta kalijuma.
7. Nakon soka od banane izgledaćete i osećaćete se mlađe. Sadrži vitamine koji usporavaju proces starenja. Štaviše, ako pojedete bananu, to će uticati i na ten.
Navedene stvari samo su neke od pogodnosti koje možete imati ako pijete sok od banane ili jedete ovo voće.
bestjuicer-review, Vestionline

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...