ponedjeljak, 3. travnja 2017.

3 NAJEFIKASNIJA načina da očistite začepljene LIMFNE ŽLIJEZDE!

mojcx


Limfni sistem je dio cirkulatornog sistema i ključni dio imunog sistema. Sastoji se od žlijezda, limfnih čvorova, slezene, timusa, i krajnika.
Zato ćemo vam predstaviti 3 načina koji vam mogu pomoći stvoriti protok u vašem limfnom sistemu i ukloniti toksine iz organizma.
  1. VJEŽBA
Redovito vježbanje je ključ za zdrav limfni sistem. Na početku, početi sa manje energičnim treningom, i pokušati polako uključivati intenzivnije vježbe u svoj dnevni trening. Najviše stimulativna vježba za limfni sistem je skok na malom trampolinu.
  1. ALTERNATIVNI TRETMANI

Limfna drenaža masaža je jedan od najlakših načina za detoksikaciju limfnog sistema. Akupunktura je još jedan efikasan tretman koji će vam pomoći da stimulišete limfe i pomognete u uklanjanju toksina iz organizma.
  1. TOPLA I HLADNA VODA
Topla voda pomaže širenje krvnih sudova, a hladna voda ih skuplja. Ova terapija se ne preporučuje trudnicama i onima koji pate od kardiovaskularnih bolesti.
Izvor:http://www.pozivitno.info/

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...