utorak, 5. srpnja 2016.

Prestanite jesti OVO svakog dana! Može imati užasne posljedice na vas pa čak i smrt!

7656h5

Bezbrižno pripremljena hrana može biti štetna pa čak i opasna po vaš život. Da biste izbjegli trovanje hranom, trebate hranu pravilno pripremiti i pravilno sačuvati. Međutim, postoje namirnice koje su prirodno otrovne.


Specijaliteti koji imaju svoje toksične strane
Gljive – Ne zaboravite da je oko 6% otrovnih gljiva. Njihov otrov je fatalan.
Rabarbara – zeleno lišće sadrži oksalnu kiselinu. Dakle, možete dobiti bubrežne kamence, ali ako jedete veće količine, to može biti kobno.

Jabuke – sjemenke sadrže cijanid. Ako ih jedete u velikim količinama, možda možete dobiti trovanje. Nemojte zaboraviti bacate sjeme.

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...