nedjelja, 1. listopada 2017.

Rupica Pogledajte recept na:



ASTOJCI
2 jaja
250 grama Šećera ( kristal)
100 grama kakaa u prahu Dolcela
2 dcl čvrstog jogurta
100 ml suncokretova ulja
2 dcl vruće kave i nesscafea
1 1/2 čajne žličice sode bikarbone Dolcela
Punjenje za rupice
1 vrećica Pudinga vanilin Dolcela
3 žlice šećera
4 dcl mlijeka
Za mus
200 grama bijele čokolade
1/2 l vrhnja za šlag
PRIPREMA
Izmiksajte jaja sa šećerom pa dodajte sve ostale sastojke.
Pretresite u namazan i brašnom posut kalup veličine 20×30. Pecite na 180 stupnjeva oko pola sata.
Kad je biskvit pečen i ohlađen izbušite rupice. Napravite puding pa ga ulijte u svaku rupicu.
Za kremu vrhnje zagrijte pa u njemu rastopite čokoladu. Stavite nekoliko sati da se dobro ohladi (ja sam ostavila preko noći) pa izmiksajte u šlag.
Premažite kolač.
izvor:recepti za top jela i poslastice.com

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...