Sastojci:
Sastojci:
-600 gr ocisceni visanja ( zamrznute 80%)
-100 gr griza ( krupica )
-100 gr secera
-100 ml ulja
-100 ml gazirane vode ili obicne
-9 tanki kora
-9 zlica secera ( za svaku koru po 1 zlica )
Priprema:
Pecnicu ukopcajte na 200 stepeni. Pomesajte za fil 600 gr ocisceni visanja, 100 gr griza i 100 gr secera. Pomesajte za preljev 100 ml ulja i 100 ml kisele vode. Kore podelite po 3 ( dobicete 3 rolata ).
Uzmite prvu koru pa je blago premazite sa cetkicom mesavinom ulja i vode, pospite po celoj povrsini sa jednom zlicom secera, stavite drugu koru, ponovite postupak, stavite trecu koru i nu premazite mesavinom ulja i gazirane vode pa pospite 1 zlicom secera, a zatim na trecu koru uz rub rasporedite nadev od visanja i urolajte.
Strudlu stavite u nauljen pleh. Ponovite postupak sa ostatkom kora. Dobicete 3 rolata. Rolat premazite blago sa ostatkom mesavine ulja i kisele vode.Strudlu na par mesta izbockajte viljuskom. Pecite otprilike pola sata il dok neporumeni. Ohladite i pospite secerom u prahu
Savet:
Visnje treba da su 80% zamrznute jer pilikom pecenja onece otpustiti sok u kore, stim nadev ce da bude socan.m pecenja onece otpustiti sok u kore, stim nadev ce da bude socan.
izvor:mala kuhinja veliki uzitak.com
-600 gr ocisceni visanja ( zamrznute 80%)
-100 gr griza ( krupica )
-100 gr secera
-100 ml ulja
-100 gr griza ( krupica )
-100 gr secera
-100 ml ulja
Sastojci:
-600 gr ocisceni visanja ( zamrznute 80%)
-100 gr griza ( krupica )
-100 gr secera
-100 ml ulja
-100 ml gazirane vode ili obicne
-9 tanki kora
-9 zlica secera ( za svaku koru po 1 zlica )
Priprema:
Pecnicu ukopcajte na 200 stepeni. Pomesajte za fil 600 gr ocisceni visanja, 100 gr griza i 100 gr secera. Pomesajte za preljev 100 ml ulja i 100 ml kisele vode. Kore podelite po 3 ( dobicete 3 rolata ).
Uzmite prvu koru pa je blago premazite sa cetkicom mesavinom ulja i vode, pospite po celoj povrsini sa jednom zlicom secera, stavite drugu koru, ponovite postupak, stavite trecu koru i nu premazite mesavinom ulja i gazirane vode pa pospite 1 zlicom secera, a zatim na trecu koru uz rub rasporedite nadev od visanja i urolajte.
Strudlu stavite u nauljen pleh. Ponovite postupak sa ostatkom kora. Dobicete 3 rolata. Rolat premazite blago sa ostatkom mesavine ulja i kisele vode.Strudlu na par mesta izbockajte viljuskom. Pecite otprilike pola sata il dok neporumeni. Ohladite i pospite secerom u prahu
Savet:
Visnje treba da su 80% zamrznute jer pilikom pecenja onece otpustiti sok u kore, stim nadev ce da bude socan.m pecenja onece otpustiti sok u kore, stim nadev ce da bude socan.
izvor:mala kuhinja veliki uzitak.com
-100 ml gazirane vode ili obicne
-9 tanki kora
-9 zlica secera ( za svaku koru po 1 zlica )
-9 tanki kora
-9 zlica secera ( za svaku koru po 1 zlica )
Priprema:
Pecnicu ukopcajte na 200 stepeni. Pomesajte za fil 600 gr ocisceni visanja, 100 gr griza i 100 gr secera. Pomesajte za preljev 100 ml ulja i 100 ml kisele vode. Kore podelite po 3 ( dobicete 3 rolata ).
Uzmite prvu koru pa je blago premazite sa cetkicom mesavinom ulja i vode, pospite po celoj povrsini sa jednom zlicom secera, stavite drugu koru, ponovite postupak, stavite trecu koru i nu premazite mesavinom ulja i gazirane vode pa pospite 1 zlicom secera, a zatim na trecu koru uz rub rasporedite nadev od visanja i urolajte.
Uzmite prvu koru pa je blago premazite sa cetkicom mesavinom ulja i vode, pospite po celoj povrsini sa jednom zlicom secera, stavite drugu koru, ponovite postupak, stavite trecu koru i nu premazite mesavinom ulja i gazirane vode pa pospite 1 zlicom secera, a zatim na trecu koru uz rub rasporedite nadev od visanja i urolajte.
Strudlu stavite u nauljen pleh. Ponovite postupak sa ostatkom kora. Dobicete 3 rolata. Rolat premazite blago sa ostatkom mesavine ulja i kisele vode.Strudlu na par mesta izbockajte viljuskom. Pecite otprilike pola sata il dok neporumeni. Ohladite i pospite secerom u prahu
Savet:
Visnje treba da su 80% zamrznute jer pilikom pecenja onece otpustiti sok u kore, stim nadev ce da bude socan.m pecenja onece otpustiti sok u kore, stim nadev ce da bude socan.
izvor:mala kuhinja veliki uzitak.com
Nema komentara:
Objavi komentar