Sastojci 2 osobe
2 luka
1 Temeljca za riblja jela Podravka
Bijelo vino
Plodovi mora
2 cesnja cesnjaka
2 krumpirica
Persin
Vegete
zrele rajčice
2 luka
1 Temeljca za riblja jela Podravka
Bijelo vino
Plodovi mora
2 cesnja cesnjaka
2 krumpirica
Persin
Vegete
zrele rajčice
Priprema
1.
Nasjeckat luk i cesnjak.
Prziti lagano dok ne dobije staklaast izhled.. ubaciti sjeckane krumpirice i jedan sitno nasjeckani paradajz.. podliti s ribljim temeljcem vec razrijedjenim u 4 dcl vode tj rastopljenim..pustit da se skuha..
Nasjeckat luk i cesnjak.
Prziti lagano dok ne dobije staklaast izhled.. ubaciti sjeckane krumpirice i jedan sitno nasjeckani paradajz.. podliti s ribljim temeljcem vec razrijedjenim u 4 dcl vode tj rastopljenim..pustit da se skuha..
Kad je krumpir gotov ubaciti plodove mora i sve malo zaciniti vegetom i paprom.. nakon 7 -8 minuta ugasiti i posuti sitno naribanim persinom..
Jako volim jusnu hranu a ovo mi nesto brzo i ukusno.
Posluživanje
Jako volim jusnu hranu a ovo mi nesto brzo i ukusno.
Posluživanje
Posluziti i jesti odmah
izvor:mala kuhinaj veliki uzitak.com
Nema komentara:
Objavi komentar