subota, 23. srpnja 2016.

POMEŠAJTE SO I ŠEĆER PRE ODLASKA NA SPAVANJE: EFEKAT JE NEVEROVATAN



Šećer i so možda izgleda kao neobična kombinacija, ali ako patite od nesanice ova ideja će vam se jako svideti.


Znate da je konzumiranje soli i šećera u velikim količinama loše za celokupno zdravlje. Ali ako ih umereno konzumirate, možete postići odlične rezultate.

Prednosti korišćenja ove mešavine su mnogobrojne: jača imuni sistem, leči glavobolju, pomaže kod nesanice, podiže nivo energije, povećava nivo serotonina i elektrolita i deluje protiv stresa.
Potrebno vam je:
- 1 kašičica nerafinirane morske soli
- 5 kašičice smeđeg šećera
Priprema:
Odnos soli i šećera treba da bude 1: 5. Pomešajte dve sastojke i stavite ih u sterilisanu staklenu teglu.
Način konzumiranja:

Pre odlaska na spavanje ili tokom noći, uzmite malu količinu mešavine i stavite je ispod jezika. Sačaekajte da se smesa istopi.
Natrijum u soli omogućava ćelijama da pravilno dišu i proizvodi energiju, a šećer iz glukoze je pouzdan izor energije energije za ćelije. Takođe, oba sastojka su moćna u borbi protiv stresa koji  šteti vašem metabolizamu. U slučaju da patite od nesanice, ostanajte budni do kasno u noć i jednostavno ne možete da zatvorite oči, kombinacija soli i šećera je idealan za vas.
blic

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...