utorak, 5. srpnja 2016.

Ostaćete BEZ TEKSTA kada vidite šta će se desiti sa vašim organizmom ako samo 45 sekundi masirate OVU tačku

57348c96-48a4-4b2e-8846-32ec0a0a0a6c-pokret

Doviđenja stresu, glavoboljama i ostalim uzročnicima nekvalitetnog života! Dobro nam je poznat svima osjećaj glavobolje, stresa, napada panike ili letargije.



Da li vas nekad toliko boli glava da prosto poželite da otkinete sebi glavu? Šta ako vam kažemo da možete da je se otarasite bez lijekova sa samo 45 sekundi masaže? Da, istina je.
Sve što je potrebno da radite jeste da nađete izbočinu između obrva na čelu i masirati 45 sekundi. Vjeruje se da vitalna energija (chi) koja protiče kroz 12 meridijana u našem tijelu povezuje te specifične organe, te tako organizuje sistem komunikacije kroz tijelo.
Pritiskajući taj dio smanjuje se tenzija mišića, poboljšavajući cirkulaciju i stimulišući hemikalije u mozgu koje se zovu endorfin.
Oslobađanje stresa je jedno od ključnih karakteristika u ovom trenutku. Ne samo što može smiriti vaš um, povećati memoriju, osloboditi stresa, hronične umorenosti, glavobolja, očnog pritiska i insomnije.
Takođe se vjeruje da može pomoći u oslobađanju bola u sinusima i zapušenosti nosa.

Izvor: Fokuzz

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...