srijeda, 6. srpnja 2016.

PRAVA PODRŠKA: Ono što je ovaj otac učinio za svog bolesnog sina natjerat će vam suze na oči!

357647

ohn Marshall Kansas, otac dječaka koji je operisan od tumora na mozgu, istetovirao je “ožiljak” identičan onom koji ima njegov sin nakon operacije kako bi mu vratio njegovo izgubljeno samopouzdanje.
Osmogodišnji Gabriel je imao dijagnosticiran maligni tumor mozga u martu prošle godine, te je uslijedila operacije i tretman hemoterapijom. Iako se situacija Gabrijela stabilizirala i tumor se prestao širiti, on se osjećao nelagodno u svojoj koži zbog ljudi koji su stalno gledali u njegov ožiljak.

Kad je Gabriel priznao svom ocu da se osjeća kao “čudovište”, John je znao da mora nešto učiniti. “Kada sam čuo šta je u pitanju slomilo mi se srce” – rekao je John, koji je odlučio da povrati povjerenje svoga sina i to identičnim “ožiljkom” na svojoj glavi.
Fotografija Josha i Gabrijela, gdje oni poziraju s ožiljcima postala je viralni hit na društvenim medijima. Podijelite i vi ovu emotivnu priču sa vašim prijateljima.

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...