srijeda, 6. srpnja 2016.

Stavite OVO u usta i frustrirajuća zubobolja će nestati u SAMO nekoliko sekundi!

34754743

Vjerojatno najveći problem koji se može dogoditi u noći je bolni zub koji vas može probuditi u kasnim večernjim satima i poremetiti vaš san.
Prirodni lijek koji je napisan u ovom članku je stvarno dobar i učinkovit, toliko je dobar da će bol zuba nestati u samo jednoj minuti.
Kako bi pripremili ovaj lijek sve što trebate su sljedeći sastojci:

Kao što vidite, ove sastojke možete pronaći vrlo lako ili možda ih već imate u svojoj kući. Kako bi napravili ovaj prirodni lijek slijedite postupak:
Uzmite pola kašićice oba sastojka, stavite ih u čašu i miješati dok ne dobijete tijesto.
Nanesite ovu smjesu na zub i desni koje vas bole a vi ćete se osjećati instant olakšanje (možete to učiniti i do tri puta na dan).
Zašto ovaj lijek radi?
Razlog je eugenol, tvar sadržana u klinčiću, koji je stvarno učinkovit analgetik, dok kokosovo ulje ima antibakterijska učinke.
Svako bi trebao znati o ovom učinkovitom sredstvu! Podijelite ovaj članak i pomozite svojim prijateljima i rodbini kako bi se i oni lako oslobodili od boli.

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...