petak, 28. listopada 2016.

Do savršenog zdravlja: Čuveni ruski doktor otkriva kako da obnovite imunitet za 15 sekundi!

76445

Čuveni ruski specijalista za kineziterapiju, preporučuje jednostavan a najučinkovitiji metod za jačanje imuniteta!

Profesor doktor Bubnovskij Sergej je specijalista za kineziterapiju i kako on kaže otkrio je jedan odličan metod za jačanje imuniteta a sve što trebate da uradite jeste:
Svako veče, kada se vratite kući poslije teškog radnog dana, napunite kadu sa 10 do 15 centimetara potpuno hladne, ledene vode.
Nakon toga bosi uđite u kadu i tapkajte stopalima po hladnoj vodi samo 10-15 sekundi! Ako vam je volja možete i da zaplešete uz neku omiljenu muziku.
Kada ste to završili, izađite iz kade i obrišite noge grubim peškirom i navucite vunene čarape. Tako radite svake večeri i tako ćete ubrzo ojačati svoj imunitet.

U slučaju da vas je već uhvatio grip, ovo će biti razlog više da  ojačate vaš imunitet. U tom slučaju tapkajte bosim nogama po ledenoj vodi na svaka 3 sata i primjetit ćete poboljšanje.
Ovakvom metodom će te ojačati organizam i svoj imunitet, tvrdi dr Sergej.
Podijelite ovaj post sa vašim prijateljima i rodbinom kako bi i oni saznali za učinkovitu metodu jačanja imuniteta!
Izvor:http//megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...