petak, 28. listopada 2016.

UŽASNO OTKRIĆE: Niste ni svjesni šta se događa u mesnoj industriji! Procurio tajni VIDEO!

75475436

Ono čega većina ljudi koja konzumira meso nije svjesna su ružne, odvratne stvari koje se događaju u mesnoj industriji.

Kako bi nam to pokazali,  iz udruženja za zaštitu životinja su tajno snimili mrijestlišta kako bi upoznali javnost šta se stvarno događa u industriji piletine.
Ovaj video sada ima preko 3 miliona pregleda. Iako se radi o Američkoj tvornici, slične stvari se dešavaju i u Ujedinjenom Kraljevstvu.
Ako niste upoznati, mrijestilišta su mjesta gdje su pilići rođeni. Činjenica je da su ove životinje zatvorene u mreži okrutne mesne industrije.

Najtužniji dio u ovoj priči jeste da ove male životinje provedu svoj prvi dan rođenja u industrijskim inkubatorima i tretirane su kao mašine, natjerane su na odvojen život od mame od samog rođenja.
Kao što sami možete vidjeti, ne postoji apsolutno ni malo empatije ili brige o njihovim životima. Pogledajte ispod video i uvjerite se i sami kakav horor su pilići prinuđeni da prođu.
https://youtu.be/x2y3vLwrF6s
Izvor:http//megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...