petak, 28. listopada 2016.

Nakon što je izgubila čak 55 kilograma, momak je raskinuo sa njom! Razlog? Ostat ćete bez teksta…



735323

Prekrasna 28-godišnja Christine Carter iz Dallasa nije uvijek izgledala tako dobro. Christine je težila više od 120 kilograma sve do prije nekoliko godina i bila je izuzetno nezadovoljna svojim tijelom.

Pored toga zbog uzimanja raznih koktela lijekova imala je i brojne zdravstvene probleme. I nikad se nije mogla uklopiti u odjeću koju je željela nositi.
Na kraju ke Christine odlučila da nešto mora promijeniti. Ona je drastično promijenila način na koji jede i počela se baviti aktivnostima.
Ali, tu je jedna osoba koja nije podržavala njezinu novu prehranu. U pitanju je bio njen tadašnji momak. On nije želio da ona izgleda atraktivno jer bi je tako i drugi muškarci počeli primjećivati. Rekao je da želi da ona vjeruje da je on jedini čovjek na svijetu koji će je voljeti.

Zato što ga je ona voljela bilo je nevjerojatno teško, kako bi u potpunosti ostvarila vlastite odluke Christine je shvatila da se njihovi putevi moraju razići.
Dakle, oni su prekinuli. Imala je samo oko 68 kg nakon što je izgubila više od 50 kilograma, ali je imala puno viška kože koja je visila sa njezina tijela. Plastični hirurg dr Jon Kurkjan bio je u mogućnosti ukloniti većinu toga što joj se nije sviđalo kako je izgledalo.
Christine napokon ima tijelo u kojem se ona može osjećati ugodno i ponosno. Ali njezino putovanje još nije gotovo. Jedan od njenih ciljeva je već postignut, napokon može kupovati odjeću kakvu je ona uvijek htjela – sloboda da sama bira je odlična!
Izvor:http//megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...