utorak, 31. siječnja 2017.

Bolje od TABLETA: Samo namažem i odmah osjetim kako BOL popušta! Za sve one koji se bore sa ARTRITISOM, IŠIJASOM ili bolom u leđima ovo je prava stvar!

2

Iako je ricinusovo ulje vrlo korisno morate znati da, ako nije pravilno primijenjeno može biti otrovno tako da morate biti vrlo oprezni u njegovoj primjeni.

Ricinusovo ulje se koristi stoljećima kao prirodni lijek za mnoge bolesti, kao i za njegu kože i kose.
Konzumiranje ricinusovog ulja može biti od koristi u oslobađanju gastrointestinalnih poremećaja . Zahvaljujući antivirusnom, antibakterijskim, analgetičkim i anti-upalnim svojstvima može se koristiti u liječenju artritisa, bolova u leđima i išijas, to daje nevjerovatne rezultate.

Ako želite da koristite ricinusovo ulje za ublažavanje bolova od artritisa, išijasa ili bola u leđima samo je potrebno da se primjenjuje na pogođena područja i lagano utrljajte. Ponovite postupak onoliko često koliko možete i uskoro ćete primijetiti da bol nestaje.
2
Izvor:http://www.pozivitno.info/

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...