petak, 27. siječnja 2017.

Ovaj momak je umro par dana nakon što su se pojavile ove FLEKE na NOGAMA! Kada su doktori saznali zašto počeli su PANIČITI!

jghjghjghjhkjhkj


Ovaj čovjek u umro užasnom smrću prije šest mjeseci, koja je u potpunosti šokirala doktore, koji nisu imali objašnjenje za ono što je izazvalo njegovu smrt. To je novi virus koji se prenosi preko krpelja.
Budući da je bolest virusna, antibiotik je ne može tretirati i kao takav predstavlja strašnu prijetnju. Prema stručnjacima za zarazne bolesti ništa ovako nikada nije viđeno u zapadnoj hemisferi.

Zato što je čovjek koji je umro živio u Bourbon županiji, nazvali su ovu bolesti virus Bourbon. Ona se proučava intenzivno kako bi se utvrdilo šta je u genomu uzrokovalo anoreksiju, tešku bol u mišićima i ekstremno visoke temperature koje su na kraju ubile ovog čovjeka.
Izvor:http://www.pozivitno.info/

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...