ponedjeljak, 30. siječnja 2017.

Životna priča koja nas je ganula do suza: Muž i žena su u samo jednoj sedmici saznali UŽASNE vijesti koje su im promijenile život ZAUVIJEK!



110317_10056093-1458712596-sredjena_630x0


Džemi (30) i Metu (40) Flanaganu, iz grada Taunsvil, roditeljima djevojčica Izabele (3) i Harper (1), otkriven je rak u razmaku od šest dana.
Sada oboje moraju da se podvrgnu hemioterapiji.

Džema je nedugo nakon što je prestala da doji Harper napipala čvorić na jednoj dojci i otišla kod ljekara. Nažalost, nakon pregleda, rezultati su bili strašni. Saznala je da ima agresivan oblik raka na obije dojke.
I dok je par pokušavao da se sabere od šoka, samo šest dana kasnije sustigao ih je još jedan udarac – Metu je dijagnosticiran rak. Doktori su mu pronašli tumor veličine 6 cm u debelom crijevu.
Male Izabela i Harper će, morati da gledaju mamu i tatu kako prolaze kroz tešku fazu. Iako ih podržavaju i porodica i prijatelji, njihov oporavak će biti ogroman fizički, emotivni i finansijski udarac.
Izvor:http://www.pozivitno.info/

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...