srijeda, 22. ožujka 2017.

Ime ove biljke znači “spasilac” i jedna je od najzdravijih biljaka na planeti jer liječi skoro sve

gre


Bog je mislio baš na sve kada je stvara nas i sve na zemlji što se nalazi . najbolji primjer su biljke, svaka od njih ima svoju namjenu a jedna između njih se odvaja i nazivaju je žalfija čije ime znači “spasilac”

Ova biljka se redvno koristila kao  bitan i glavni sastojak namjenjen za  balzamovanje faraona. Koristi se za  liječenje krvarenja, groznice, kamenja  u bubregu, ali i kod  neredovnih menstruacija.

Žalfija j ejedna od biljaka kju morate imati u svom domu jer ima  jako iscjeljujući efekat jer  čisti krv,potom  stimuliše izbacivanje i najgore sluzi iz vaših  respiratornih organa, iz stomaka.

Kod dijabetesa, žalfija se preporučuje kao i za zdrave ljude i za one koji imaju  zapaljenja i upalu grla i krajnika.Najbolje liječi   reumatizam, giht ka i nervna oštećenja.
Nije ugodna za piti, ali samo par gutnjaja vrijedi pitii dnevno i vaš organizam će se dobro pročistiti.
Izvor:http://www.pozivitno.info/

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...