srijeda, 22. ožujka 2017.

Pogledajte: Američka dijeta topi svaki dan po jedan kilogram! Saznaj te kako!

1-620x330


Svetski nutricionisti i bivše debeljuce veoma često ističu efikasnost takozvane Američke dijete. Ona se zasniva na potpunom isključivanju ugljenih hidratasa jelovnika, i na taj način se organizam tokom ovog režima ishrane čisti od naslaga sala.
Što manje ugljenih hidrata, to se brže tope masne naslage! Oni koji su probali kažu da sa ovom dijetom nećete biti gladni i što je najvažnije, ne treba hranu da mjerite na vagi i spremate posebne obroke.
Sa dijetom treba početi u ponedeljak. Sa prvih 6 dana gubite 5 kg, svaki sledeći dan lakši ste za jedan kilogram. Dakle, svako jutro 1 kg manje, a za 24 dana možete izgubiti do 20 kilograma.
Vrlo važna napomena: Ako u toku dijete pojedete makar i najmanji komadić hleba ili bilo kakvu drugu sitnicu koja sadrži ugljene hidrate, automatski se prekida topljenje vaših masnih naslaga.
Ovu dijetu možete da upražnjavate onoliko dana koliko kilograma želite da izgubite. Kad postignete željenu težinu, trebaće vam dve godine da opet počnete da dobijate na kilaži, kažu nutricionisti.

Oni dodaju da dijeta nije opasna po zdravlje i sve dok se držite datih uputstava, vaš organizam će sjajno funkcionisati i lišavati vas naslaga masnoća.
Dozvoljene namirnice
Sve vrste mesa – junetina,patka, ćuretina, piletina, teletina, svinjetina, jagnjetina, guska, sve vrste jetrica, divljač, i to na sve načine osim pohovanog. Znači, sme da se jede kuvano, pečeno, roštilj, sušeno meso, kobasice, sve vrste narezaka, osim viršli.
Sve vrste ribe – morske ribe, slatkovodne ribe i sve vrste ribljih konzervi.
Sve vrste salata – sveža zelena salata, salata od jaja, sveže ili pečene paprike, paradajz, krastavci, sveži ili kiseli kupus, cvekla, salata od morskih plodova, salata od luka, zeleni i crveni kupus, spanać. Sve salate možete da začinite uljem,sirćetom, solju, biberom, ajvarom.
Izvor:http://www.pozivitno.info/

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...