srijeda, 22. ožujka 2017.

SPAS ZA ŽENE: Čajevi uz koje su menstrualni bolovi prošlost!

QoXj6


Naravno da postoji gomila lijekova koje možete da kupite u apoteci, koji vam mogu pomoći oko menstrualnih bolova ali, ako ste više za prirodna rješenja, postoje čajevi koji mogu biti odlična zamijena.
Obično se desi da menstruacija krene u trenutku kada to najmanje očekujete, odlazak u apoteku je posljednje što vam se tada radi. Upravo tada na scenu stupaju recepti iz kućne apoteke koji će vam pomoći da se riješite neprijatnih bolova i grčeva u stomaku.
PIJTE ČAJEVE I REŠITE SE GRČEVA
Postoje recepti za čaj čiji će vas dejstvo oduševiti. U tu grupu spadaju čajevi od jedne kašike mljevenog đumbira u toploj vodi ili mlijeku, ili od nane, cimeta, hajdučke trave, nevena, listova od maline i kamilice. Zapamtite da ne pijete više od 3 šolje nekog od ovih čajeva u toku dana.
 MASAŽA ULJIMA

Masaža eteričnim uljima odličan je način za borbu sa grčevima, ulje lavande je najbolji izbor.
Pomješajte u maloj bočici 4 kapi eteričnog ulja lavande i po dvije kapi ulja kamilice,  majorana sa malo soli i udišite svaki put kada osjetite neprijatne grčeve.
Izvor:http://www.pozivitno.info/

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...