srijeda, 28. rujna 2016.

Ovo se koristi od strane svih žena, a duplira rizik od nastanka RAKA jajnika

This-is-used-by-all-women-and-it-doubles-the-risk-of-ovarian-cancer

Iako initimno područje ima “mehanizam” samočišćenja, većina žena koriste različite metode kako bi ga očistile i time štete svom reproduktivnom zdravlju. Jedna od tih metoda se zove ispiranje, a uključuje tečnost koja udvostručuje rizik od raka jajnika.

Prema istraživanjima, ispiranje je zaista u vezi sa rakom jajnika. I dok ginekolozi pozivaju žene da to rade, jer vide u tome zdravstvenu korist, kao što su higijena, ipak se preporučuje izbjegavanje postupka.
Tumor jajnika je tihi ubojica koji ne pokazuje rane simptome.
Do 2014. godine, 154 žene su imale dijagnosticiran rak jajnika, a koristile su ispiranje godinu dana prije nego što se bolest pojavila.

Intimno područje se čisti samo, tako da zaista nema potrebe za nešto drugo. Međutim, čak i znajući rizike, mlade žene još uvijek koriste razne metode.
Izvor:http://www.narodnilijekovi.info

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...