utorak, 20. rujna 2016.

POLA SATA PLIVANJA KAO TRI DANA DETOKSA



Prema nekim izvorima, kupanje u trajanju od pola sata ima jednak detoksikacijski učinak kao trodnevni post. Evo zašto…


Hidroterapija


Kupanje u moru puni nas na svim razinama. Među ostalim, daje nam energiju i ponovno aktivira njeno strujanje u tijelu, što potiče prirodan tjelesni mehanizam samoiscjeljenja. Prema nekim izvorima, kupanje u trajanju od pola sata ima jednak detoksikacijski učinak kao trodnevni post.
Za razliku od kupke u običnoj (slatkoj) vodi za vrijeme koje se vlaga izvlači iz kože, za vrijeme kupanja u morskoj vodi sol se skladišti u gornjem sloju kože i veže vodu na sebe, što pomaže koži u stvaranju prirodnog zaštitnog sloja te onemogućuje isušivanje. Također, tijekom kupanja u morskoj vodi putem procesa osmoze, tijelo otpušta toksine, a upija minerale iz vode, što smanjuje kiselost tijela te pomaže u ponovnom uspostavljanju pH ravnoteže kože.

Morska voda čisti auru

Samim plivanjem u čistom moru, naša se aura čisti. Kako izlaze negativnosti iz aure, tamnija područja nestaju, aura postaje svjetlija, a mi se osjećamo bolje, zdravije i sretnije.

U nemogućnosti upotrebe svježe morske vode, možemo sami napraviti otopinu nerafinirane morske soli u kanti čiste mlake ili tople vode (ne prevruće). Udobno sjednemo, ispruženih leđa. Uronimo noge u vodu, zažmirimo te počnemo duboko disati vizualizirajući kako negativnosti izlaze iz nas. Najvažnije je da budemo otvorenog i pozitivnog srca i da želimo boljitak sebi i drugima. Na kraju (nakon desetak minuta) zahvalimo svemiru i/ili Bogu što su negativnosti odstranjene.
ŽeljkaCiganović/sensaklub


Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...