subota, 17. rujna 2016.

POGLEDAJTE KOJI SU PRIRODNI LEKOVI KOJI MOGU UBLAŽITI BOLOVE NASTALE ZBOG KAMENJA U BUBREZIMA





Kamenje u bubrezima nastaje kada oni nisu u stanju da obrade toksine na pravi način. Tada dolazi do kristalizacije neprerađenih minerala.Pogledajte koji su prirodni lekovi koji mogu ublažiti bolove nastale zbog kamenja u bubrezima.


Sok od limuna, maslinovo ulje i jabukovo sirće

Ovo je jedan od najefikasnijih lekova za kamenje u bubregu. Kada osetite prve simptome, pomešajte 60 mililitara maslinovog ulja i 60 mililitara limunovog soka. Popijte sve odjednom, a nakon toga popijte i 350 mililitara vode. Sačekajte pola sata. Zatim iscedite sok od pola limuna u 350 mililitara vode i dodajte kašiku jabukovog sirćeta.
Promešajte i popijte napitak. Kombinaciju limunovog soka, jabukovog sirćeta i vode pijte na sat vremena dok se bolovi ne smanje.
Uvin čaj
Ovo je jedan od najpoznatijih prirodnih lekova za probleme s bubrezima i bešikom. Uvin čaj može umanjiti infekciju, pročistiti urinarni trakt i otkloniti bolove. Osobama koje pate od kamena u bubregu se preporučuje 500 mililitara uvinog čaja dnevno.
Rastavić
Ovo je efikasan lek protiv tegoba uzrokovanih kamenjem u bubrezima. Pijte dnevno oko 3-4 šolje čaja od rastavića da ublažite bolove.
Sok od nara
Seme i sok nara su još jedan efikasan lek protiv kamena u bubregu.
Celer
Celer je povrće koje odlično utiče na zdravlje bubrega i kompletnog urinarnog trakta.  Možete ga dodati salati, piti čaj od celera ili koristiti kao dodatni sastojak u jelima.

Bosiljak
Čaj od bosiljka ima pozitivan uticaj na zdravlje bubrega. Ukoliko imate probleme s kamenjem u bubrezima uzimajte dnevno jednu kašičicu mešavine soka od bosiljka i meda.
(Stvarukusa.rs)

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...