ponedjeljak, 19. rujna 2016.

TELO NAM STALNO UKAZUJE DA NAS NAPADA NEKA BOLEST!





Telo će nam uvek na vreme ukazati šta nije u redu s njim, na primer, ako izostane stolica na neko kraće vreme, pa čak i na jedan dan, to je prvi alarmantan znak.



Dalje, ako mokraća, izmet ili znoj imaju jak miris znat ćemo kako su u organizmu nagomilani toksini. Ako je povišena temperatura, znači da se telo brani od neke zaraze ili infekcije. Ako počnemo kijati i izbacivati višak sluzi, znači pojeli smo više nego što je telu potrebno, višak će nam se odmah javiti.
Mnogi misle kako su alergije nerešiv problem i da se mora koristiti mnogo lekova. Ako na vreme poslušamo telo problemi će se odmah rešiti.
Ako vidimo kako nam je jezik beo moramo znati kako u crevima imamo toksina. Telo samo alarmira.
Na slici su prikazani meridijani prstiju koji su pokazatelji šta se događa u telu. Svaki od prstiju vuče nevidljive kanale – meridijane ka ključnim naznačenim organima i tako možemo pratiti šta se događa s tim organima.

Čak ako vidimo neke promene na noktima to će nam ukazivati ima li nekih većih promena na naznačenim organima. Masiranjem određenih prstiju rukama ili akupunkturnim prstenom vršimo i masažu naznačenih organa, stimulišemo njihov rad i u mnogim slučajevima možemo rešiti manje probleme na tim organima. Masažom meridijana prstiju u velikoj meri otklanjamo umor iz celog tela.
kucnilekar

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...