Sastojci
1l mleko
3 kesice puding od vanile
2 kašike brašna
9 kašike šećer
500 gr margarin
250 gr šećer u prahu
400 gr mleveni plazma keks
1 velika kutija piškota
2 kutije jafa keks
1.5 l fanta sok
100 gr bela čokolada
200 gr šlag pena
2 kesice vanilin šećer
3 kesice puding od vanile
2 kašike brašna
9 kašike šećer
500 gr margarin
250 gr šećer u prahu
400 gr mleveni plazma keks
1 velika kutija piškota
2 kutije jafa keks
1.5 l fanta sok
100 gr bela čokolada
200 gr šlag pena
2 kesice vanilin šećer
Priprema
– Skuvati pudung pomešan sa brašno, vanilin šećer i 9 kašike šečer u 1l mleka i ostavi da se hladi – Penasto umutiti margarin sa šećer u prahu i podeliti na dva dela – U mleveni plazma keks dodati 2 čaše fanta sok – Za prvu koru pomešati keks sa fantom i jedan deo umoćenog margarina – Kad se puding ohladi pomešati sa drugi deo umućenog margarina, dodati izrendana bela čokolada, fil podeliti na tri dela – Prethodno na tacni posipati mleveni keks pa rasporedi masu za prvi deo kore, pa 1/3 fil – Za drugu koru rasporediti potopljene piškote u šolju soka od fante pa opet fil – Za treću koru rasporediti jafa keks isto potopljen u šolju soka od fante i preostalu trećinu fila – Preko naneti šlag penu sa kojom je i ukrašena torta
Posluživanje
Tortu treba dobro rashladiti u fružider, pa onda služiti.
Posluživanje
Tortu treba dobro rashladiti u fružider, pa onda služiti.
Izvor : coolinarka.com
Nema komentara:
Objavi komentar