Potrebni sastojci
keks – 1 1/2 šolje izmrvljen, integralni
šećer – 3 kašike
maslac – 6 kašika, kravlji, otopljeni
krem sir – 227 g, na sobnoj temperaturi
šećer – 50 g
vanila – 1 kašičica ekstrakta
pavlaka – 240 ml, za kuvanje
kokosovo brašno – 100 g
slatko – od borovnica, a mogu i sveže
keks – 1 1/2 šolje izmrvljen, integralni
šećer – 3 kašike
maslac – 6 kašika, kravlji, otopljeni
krem sir – 227 g, na sobnoj temperaturi
šećer – 50 g
vanila – 1 kašičica ekstrakta
pavlaka – 240 ml, za kuvanje
kokosovo brašno – 100 g
slatko – od borovnica, a mogu i sveže
Način pripreme
Izaberite inegralni keks i sameljite ga sa 3 kašike šećera i otopljenim maslacem. Ravnomerno rasporedite dobijenu koricu na dno i zidove manje tepsije, pritiskajući prstima.
Izaberite inegralni keks i sameljite ga sa 3 kašike šećera i otopljenim maslacem. Ravnomerno rasporedite dobijenu koricu na dno i zidove manje tepsije, pritiskajući prstima.
U činiji umutite krem sir, šećer, vanilu i pavlaku. Ako želite, možete dodati još malo šećera. Sipajte kokos i promešajte kašikom.
Fil rasporedite preko korice i poravnajte. Preko stavite slatko od borovnica i stavite čizkejk u frižider na nekoliko sati
Izvor:http://24satazanimljivosti.com
Nema komentara:
Objavi komentar