Potrebni sastojci
puding – 2 komada od čokolade
keks – 2 pakovanje
mleko – 1 l
maslac – 1 supena kašika
šećer – 100 g
ZA UKRAS
slatka pavlaka – 150 ml
čokoladni kikiriki – 100 g
puding – 2 komada od čokolade
keks – 2 pakovanje
mleko – 1 l
maslac – 1 supena kašika
šećer – 100 g
ZA UKRAS
slatka pavlaka – 150 ml
čokoladni kikiriki – 100 g
Način pripreme
U odgovarajuću posudu sipamo mleko i u njega dodajemo šećer i sačekamo da provri. Uzimamo keks i izmrvimo na male komade.
Rastvorimo puding, dodajemo u mleko i mešamo dok ne bude gotov.
Gotov puding skidamo sa vatre i stavljamo maslac, nakon toga sipamo keks i dobro promešamo.
Sipamo krem i keks u odgovarajući pleh i poravnamo po površini.
Stavljamo gotovu tortu da se ohladi i nakon toga je ukrašavamo.
Umutimo pavlaku i uz pomoć šprica ugrasimo i pospemo čokoladnim kikirikijem.
Izvor:http://24satazanimljivosti.com
Nema komentara:
Objavi komentar