srijeda, 30. studenoga 2016.

GENIJALNO: Kako se riješiti vrtlarskih poteškoća bez po muke

hnds

Vrtlarstvo može biti lukav, i to je razlog, kako vrijeme prolazi da ljudi pronalaze nove načine kako bi brinuli za biljke lakše. U ovom videu, to vam daje velike vrtlarske savjete koje ne bi sjetili prije!

Jedan savjet je da se metar i stavi ga pokraj drvenog vrtu alat, kao što su grabljama ili lopatom. Označite mjerenja trakom mjeru na drveni štap, tako da ga možete pretvoriti u mjerni alat za vaš vrt.
Možete koristiti ovo za stvari kao što su kako se mjeri koliko u udaljenje vaše biljke u vašem vrtu.
Drugi savjet je da koristite šmirgl papir da precrtati stare plastične oznake kako bi ih više puta koristiti. Možete to učiniti svaki put iznova i pisati naljepnice na njih više puta.
Ako nemate oznake možete koristiti ovu ideju napraviti svoj vlastiti! Dovoljno je koristiti stare plastične posude i izrezati ih za stvaranje vlastite oznake. Također možete koristiti stijene ili crijep kako bi se stvorili dekorativne naljepnice za svoj vrt.

Pogledajte video ispod kako bi vidjeli sve savjete za sebe i recite nam što misli o njima u komentarima ispod!
https://youtu.be/u31l960Ggx0
Izvor:http://www.narodnilijekovi.info

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...