srijeda, 30. studenoga 2016.

RODITELJI OPREZ: Ovo je namirnica koja uzrokuje leukemiju dece, a dajete je deci svakodnevno!

leuslika-696x398[1]

Kao roditelj morate voditi računa šta vam deca jednu, posebno ako je reč o manjoj djeci, koja se tek sada trebaju razvijati i čiji organizmi nisu dovoljno jaki.

Spisak namirnica koje trebate izbjegavati je zaista dug, ali vam u nastavku donosimo šta je jako opasno i šta uzrokuje leukemiju.
Reč je o hrenovkama. Grupa znanstvenika Američkog univerziteta proveli su istraživanje koje dokazuje da su deca do 10 godina koja su jela 12 hrenovki u toku jednog mjeseca, imala veću šansu za čak 90% da obole od oblika leukemije.
Ova istraživanja su zabrinula sve znanstvenike, koji apeluju na smanjenje unosa hrenovki kod male dece, po mogučnosti prestanka konzumacije. Zbog toga bi u budučnosti trebali obračati pažnju šta vaša djeca jedu jer njihovo zdravlje je najvažnije!

em-zdravlje.com

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...