srijeda, 30. studenoga 2016.

Informacija koja nekome može spasiti život – ciroza jetre i hepatitis se mogu izliječiti!

progresija_bolesti_hepatitisa_20150331_123859

Nakon što je čula od svoje susjede, koja je Beograđanka, da travar iz Bosne biljnim preparatima uspješno liječi hepatitis, od kojeg ona već dugo boluje, Pamela Anderson je s njim stupila u vezu. Tri mjeseca su trajali pregovori jer joj je Kljun postavio uvjete uz objašnjenje da njegova terapija zahtijeva mnoga odricanja i strogu disciplinu. Navodno, on se s Pamelom Anderson vidio ovog ljeta kada je ona dolazila u Crnu Goru.

– Reputaciju sam gradio 30 godina i ne pada mi na pamet da je na imenu Pamele Anderson gradim i potvrđujem. Sasvim sigurno ću je izliječiti svojim preparatima od trava i to joj je poznato. Raspitala se ona na sve strane o meni i onda mi je dala čvrste garancije da će se pridržavati mojih uputa. Znate, uvijek je opasno svjetski poznate osobe, koje su po pravilu i razmažene, uzeti na tretman – izjavio je Kljun.
On upravo privodi kraju pisanje svoje biografske knjige u kojoj će ne samo otkriti neke tajne porodičnih recepata nego će u njoj objaviti i istinite priče o svojim pacijentima. Već je sklopio dogovor s jednom slovenskom izdavačkom kućom koja će tu knjigu objaviti.
Obitelj Kljun tradicionalno se bavi travarstvom, a njeni recepti se prenose s koljena na koljeno. U strogoj tajnosti se drži recept za biljni preperat koji, kako kaže Asim Kljun, stopostotno liječi hepatitis B i C i cirozu jetre.
Za njegove preparate zainteresirali su se i stručnjaci Svjetske zdravstvene organizacije i njima je dostavljen precizan spisak s 3.000 imena ljudi koje je Kljun izliječio nakon dvomjesečne terapije. Još uvijek se sve to analizira i istražuje. Jedna suradnica Svjetske zdravstvene organizacije kazala mu je da će dobiti Nobelovu nagradu ako se potvrdi da je samo stotinu oboljelih pobijedilo hepatitis C zahvaljujući njegovom preparatu i tretmanu.

On je za strane medije izjavio da je za proteklih tridesetak godina izliječio više od 20.000 oboljelih. Ispričao je i jedan slučaj – 11-godišnja Marija Ristić s Pala upućena je iz sarajevskog Kliničkog centra Koševo u Italiju na operaciju tumora u malom mozgu. Zahvat je bio neuspješan i onda je je on izliječio svojim biljnim preparatima. Liječničke kontrole u posljednje dvije godine pokazuju da nema nikakvih tragova tumora.
– U svojim preparatima 90 posto koristim korijenje ili koru dugogodišnjih biljki. Recept ima veću vrijednost od ljekovitog bilja. Najviše cijenim korijen bijelog sljeza jer se bez njega ne može izliječiti nijedna bolest – izjavio je bosanski travar Asim Kljun.
Izvor:http://www.narodnilijekovi.info

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...