utorak, 1. studenoga 2016.

Svako ima stanica RAKA u svom tijelu, a evo kako ih spriječiti da postanu TUMORI!

2352453

Ovo su neke vrlo važne činjenice o stanicama raka koje trebate znati.

Imajte na umu da:
– Svako ljudsko tijelo ima stanice raka, koji se javljaju najmanje 6 puta tijekom života.Međutim, oni ne mogu biti prepoznati po standardnom testu dok se ne umnože u nekoliko milijardi.
– U slučaju jakog imunološkog sustava, njihovo množenje je spriječeno.
– Stanice raka se mogu razviti i razmnožiti u slučaju nedostatka nekih važnih hranjivih tvari. Osim toga, najčešći faktori rizika uključuju nezdrave životne navike, nezdravu hranu, okoliš i genetiku.
– Možete potaknuti vaš imunološki sistem, i na taj način spriječiti razmnožavanje stanica raka konzumiranjem zdrave hrane i dodataka.
– Hemoterapija je štetna jer iako zapravo ubija brzo-rastuće stanice raka, ona također uništava brzo-rastuće zdrave stanice.
– Hemoterapija utječe na imunološki sustav, stvara toksine te je stoga pacijenta osjetljiv na daljnje komplikacije i infekcije.
– Radijacija i hemo mogu dovesti do mutacije stanica raka, tako što ga čini iznimno teškim za uništiti. Rak se može proširiti na druge dijelovima tijela operacijom.
– Izbjegavanje namirnica koje podupiru multipliciranje stanica raka, možete ih spriječiti da postanu tumor.

Koja hrana je blagotvorna za stanice raka?
– Stanice raka žive u kiseloj sredini, tako da bi trebao zamijeniti procesiranu hranu i mesa, koji povećavaju kiselost, s piletinom i ribom.
– Stanice se hrane sluzi i unos mlijeka stvara sluzi, posebno u probavnom traktu. Dakle, zamijenite ga s nezaslađenom sojom.
– Stanice raka se hrane šećerom, tako da bi trebao izbjegavati šećer u cijelosti, a možete konzumirati med umjesto toga, ali u umjerenim količinama.
– Alkalizujte svoje tijelo konzumiranjem sjemenki, orašastih plodova, žitarica, povrća i voća.Konzumirati više povrća i jesti sirovo povrće nekoliko puta dnevno, svježe povrće, sokovi daju žive enzime i potiču rast zdravih stanica.
-Suplementi kao što je vitamin E dovodi do apoptoze, odnosno programiranu staničnu smrt, esencijalnih masnih kiselina, beta glucan, minerali, antioksidansi, vitamini, ojačavaju imunološki sustav i na taj način se bori protiv stanica raka.
– Uvijek piti čistu vodu, a izbjegavati opasne teške metale i otrove u vodi iz slavine.
– Piti zeleni čaj umjesto kafe i čokolade koje su bogate kofeinom, a ovaj čaj ima snažna svojstva koja sprječavaju rak.
– Dakle, smanjiti ili izbjegavati meso, tako da vaše tijelo može proizvesti više enzima, koji su izuzetno važni za napadanje proteinskih zidova zahvaćenih stanicama raka. Na taj način, tijelo će se lako boriti ds stanicvsma raka.
– Stanice raka nisu u stanju živjeti u okruženju sa kisikom, tako da redovito vježbate i duboko dišete, kako bi se osigurao dovoljan dotok kisika u staničnoj razini i na taj način se ubijaju stanice raka.
– Rak utječe na Vaše tijelo, kao i vaš duh i um. Stoga, trebali bi ostati pozitivan, i imati optimističan stav prema liječenju kako bi se borili sa ovom bolesti.
Izbjegavajte stres, gorčinu, ljutnju i tugu jer oni doprinose kiselom okruženju u vašem tijelu, i opustite se i živite svoj život u potpunosti zadovoljni sretni i ispunjeni.
Izvor:http://www.narodnilijekovi.info

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...