četvrtak, 23. veljače 2017.

4 BRZA načina da IZLIJEČITE vaše MODRICE!

8-Ways-to-Get-Fast-Bruise-Healing-500x313

Jak udar koji može oštetiti krvne sudove pod kožom su modrice. Zbog curenja krvi obično su plave, ljubičaste ili crne. One se pojavljuju 3-5 minuta nakon udaraca i proces ozdravljenja često može trajati do 2 ili 3 sedmice. Na sreću, postoje prirodni lijekovi koji bi trebali pomoći:

Arnika
Stotinama godina prije arnika se koristila kao tretman za modrica i naticanje. Možete je kupiti u različitim oblicima kao što su obliku tableta, ulja ili gela.
Papaja i ananas
Bromelain sadržan u ananasa i papaji ima enzim koji je u stanju da smanji ugruške krvi i otok. Zarastanje modrica može se ubrzati dodavanjem samo 500 miligrama bromelaina svaki dan.
Vitamin K
Ovaj vitamin se obično može naći u lisnatom zelenom povrću poput brokule i zelene salate. Možete trljati vitamin K direktno na modrice ako želite da bude više efikasno. Koristi se kod liječenja krvnih ugrušaka i drugih tkiva.

Topla voda i ocat
Topla voda u kombinaciji s octom može biti jako korisna u razbijanju krvi ugrušaka. Ovu tekućinu treba odmah primijeniti nakon što se modrica počne pojavljivati.
Izvor:http://www.pozivitno.info/

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...