četvrtak, 23. veljače 2017.

IZGUBITE 3kg težine ZA SAMO 1 DAN: Ovo je jedina DIJETA na kojoj možete biti NON-STOP!

lose-3kg-of-your-weight-in-just-1-day-this-is-the-only-diet-on-which-you-can-hold-on-non-stop

Postoje razne i brojne dijete sa različitim režimima ishrane, ali, mnogi od njih zbog zdravstvenih problema se ne preporučuju se za duži vremenski period. Kako koristiti ovu dijetu?

Prvo saznajte koji je dan mladog Mjeseca. (To se može naći na internetu)
Prva sedmica
Na prvi dan mladog Mjeseca, ne treba jesti ništa. Voda ili slatki čaj je dozvoljen za konzumaciju. Tokom dana, trebate piti puno tekućine, ako možete do 5 litara. Možete dodati malo količinu paprike u pola litre vode i mali iznos naribanog đumbira. Do kraja prve sedmice, izbaciti hljeb i tjesteninu, a od ugljikohidrata trošiti samo integralni pirinač i od mesa trošiti samo govedinu. Trošite mnogo povrća i uveče velike količine salate.
Druga sedmica
Za doručak možete dodati kreker i maslac, jaja i jednu krišku sira. Nastaviti sa režimom iz prve sedmice u sljedećim danima ali budite sigurni da je vaš doručak jači.
Treća sedmica

Treći tjedan držati s režimom druge nedelje, ali ovaj put, za večeru osim salate, možete dodati meso.
Četvrta sedmica
Možete jesti sve u posljednjoj sedmici ciklusa, ali budite oprezni sa šećerom, ne pretjerivati. Jedite što god želite, ali s umjerenim nivoima i bez pretjerivanja.
Faze ishrane su prilagođene s prirodnim ciklusima i tijelo će se brzo navići na njih.
Izvor:http://www.pozivitno.info/

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...