četvrtak, 23. veljače 2017.

BORBA ZA ŽIVOT: NEVJEROVATNA biljka koja SPASILA ovog čovjeka od smrtonosnog raka – Istinita priča!



Healthy-Life-Planet32

Muškarac iz Bugarske objašnjava kako se borio protiv raka. Priča koju je on ispričao će inspirisati i dati nadu drugim ljudima koji pate od ove razorne bolesti, te ćete saznati zašto je njegova priča postala popularna.

U 2002. godini otkriven mu je tumor na mozgu – benigni. Odmah je primljen u bolnicu “BLD – Sofija”. Tumor je bio 5 × 5 cm, ali je operacija prošla uspješno.
Samo nakon dvije godine, rezultati su pokazali da se tumor ponovo javio, a skoro iste veličine kao i ranije. Morao se ponovo  operisati nakon čega je postao paralizovan na lijevoj ruci i lijevom stopalu. Doktori su mu objasnili da je tumor bio atipičan što je tumor mekog tkiva, najčešće retroperitonealan.
Otišao je u onkologu i na radioterapije, ali se tumor ponovo vratio. Kada je otišao na rehabilitaciju upoznao je čovjeka koji mu je spasio život. Čovjek mu je rekao kako boluje od raka bubrega i da su mu nakon operacije doktori rekli da ima samo četiri mjeseca života.

Onda je upoznao ženu koja mu je rekla za ovu biljku i način pripreme tretmana. Biljka se zove bazga – grm koji raste u pustinjama i oko riječnih kanala, koja je kao borovnica i gotovo je iste veličine. Raste krajem avgusta – početkom septembra.
Izvor:http://www.pozivitno.info/

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...