četvrtak, 23. veljače 2017.

NIJE oprala kosu 31 DAN: EVO šta joj se dogodilo NAKON OVOG EKSPERIMENTA!

hair


Italijanka je odlučila napraviti eksperiment – nije oprala kosu 31 dan.
Ona je došla na ovu ideju, jer je bila bolesna od pranja kose svaki dan kako bi dobila željeni izgled, tako da joj je kosa brzo postajala masna i prljava, pa čak i promijenila boju – od svijetle do tamne. To je bio razlog da se odluči da podijeli ovu temu na netu.
Ona tvrdi da je prvi tjedan bio strašan. Kosa postaje odmah masna i intenzitet raste brže nakon trećeg dana. U tom periodu, ljudi su govorili da se ne osjećaju ružno uopšte, ali je njihova kosa bila teška i mnogo vezana.
Italijanka je rekla da je oprala kosu sa čajem od kamilice, nekoliko puta.

Ali samo je miris bio bolji, dok je mastan izgled i dalje ostajao.
Dakle, nakon što je cijeli mjesec gledala kosu suhu i masnu, ona je odlučila da opere kosu sa sodom bikarbonom, umjesto da kupuje šampon. Dakle, ona je pomiješala malo sode bikarbone u vodi u omjeru 3: 1, a onda je bila oduševljena više nego ikada. Sodu bikarbona je ne samo pokupila svu masnoću, već je i očistitila kosu savršeno i dala željeni sjaj.
Izvor:http://www.pozivitno.info/

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...