četvrtak, 23. veljače 2017.

BRZO I EFIKASNO: Potpuno prirodna krema za UKLANJANJE OŽILJAKA! Napravite je sami!

uklanjanje-oziljaka1081

Ožiljci su zaista nezgodni, pa čak i sramotni posebno ako su negdje vidljivi.

Postoji nekoliko načina za njihovo uklanjanje i svi su vrlo efikasni, treba samo odabrati onaj koji vam se najviše sviđa i početi ga primjenjivati.
Sirće
Sirće može umanjiti njihovu veličinu i zaustaviti svrab. Samo je potrebno da ga vatom nanesete na zahvaćeno područje. Neka ostane nekoliko minuta, tako može prodrijeti dublje i ostavite ga da se osuši. Učinite to nekoliko puta na dan i uskoro ćete početi primećivati kako nestaju.
Sok od limuna
Sok od limuna je lijek za gotovo sve. Prepun je vitamina C koji pomaže koži da zaraste brže i može ožiljak učiniti manje vidljivim. Samo istisnite limun i nanesite ga na kožu direktno sa vatom. Pustite ga da odstoji nekoliko minuta i isperite toplom vodom.

Aloe vera
Aloe Vera je dar od majke prirode. Ona vlaži kožu, čuva je hidriranom i svježom, sprečava svrab i infekcije i smanjuje upale.
Vrlo je važno da se počne tretiranje ozljede rano kako bi se spriječio nastanak ožiljka. Prevencija je uvijek najbolja opcija za sve, čak i za ovo.
Izvor:http://www.pozivitno.info/

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...