srijeda, 31. svibnja 2017.

OVO LIJEČI GLAVOBOLJU: NAPRAVITE LIJEK OD SASTOJKA KOJI SIGURNO IMATE U KUHINJI! (RECEPT)

OVO LIJEČI GLAVOBOLJU: Napravite lijek od sastojka koji sigurno imate u kuhinji! (RECEPT)

Ukoliko imate jaku glavobolju i visok krvni pritisak, probajte ovaj prirodni lijek koji će vas osloboditi bola za samo nekoliko minuta.
Potrebno: gaza, 2 kašičice soli, 250 ml vode.
Postupak:
Presavijte gazu osam puta tako da dobijete komad tkaknine veličine vašeg čela. Rastvorite dve kašičice soli u toploj vodi, temperature 60-70 stepeni i dobićete osmoprocentni rastvor.
Operite čelo, uši i vrat toplom vodom, natopite gazu rastvorom, iscijedite višak pa nanesite na čelo, uši i vrat. Bolje je da ležite dok rastvor ne krene da djeluje i bol ne popusti.
Brzo ćete osjetiti olakšanje, ali lezite punih 20 minuta sa oblogom, pa nakon toga isperite čelo, uši i vrat.

Glavobolju često izaziva hrana koju unosite u organizam, poput sokova, alkohola i različitih prerađevina. Visok unos soli u organizam često izaziva povišen krvni pritisak i oticanje, ali obloge sa rastvorom soli imaju suprotan efekat. One stimulišu eliminaciju viška tečnosti iz organizma.





IZVOR: Izvor: telegraf

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...