četvrtak, 25. svibnja 2017.

ZA SVE PRAKTIČNE DOMAĆICE: Otapa kamenac i prljavštinu iz mašine i crijeva! Da veš ponovo miriše na svježinu i čistoću! (RECEPT)



Dogodi li vam se ikad da izvučete svježe opran veš iz mašine i sasvim vam je jasno da ne miriše kako bi trebalo?



Jedan od razloga za tu pojavu je nepravilno održavanje veš mašine. Ona se često koristi i zato ju je potrebno i održavati. Uz dva svakodnevna sastojka, čišćenje perilice postaje jednostavno i učinkovito, piše The Rosy Home.
Kako biste se riješili neprijatnih mirisa, ali i kamenca, potrebna su vam samo dva sastojka koja sigurno imate u kući – alkoholno sirće i soda bikarbona.
Postupak:
U bubanj stavite 100 g sode bikarbone i dodajte 1 l alkoholnog sirćeta. Pokrenite najtopliji program pranja i pripremite se za čudo. Mješavina sode bikarbone i sirćeta će rastopiti kamenac, uništiti neprijatne mirise u mašini i očistiti crijevo!
Izvor: 24sata



Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...