utorak, 23. kolovoza 2016.

Čuveni doktor otkrio prirodni lijek ZA NATEČENE NOGE! Vi ga već imate u kući!

9765

Ovaj čudesni čaj je dokazano najbolji prirodni lijek za otečene noge!

Otečene noge se obično pojavljuju kao rezultat zadržavanja vode u našem tijelu. Ovo stanje može biti veoma bolno, a uzrok tog stanja može biti: PMS, trudnoća, slaba cirkulacija, prekomjerna konzumacija obrađene hrane i slane hrane, sjedalački život, negativni efekti nekih lijekova.

Jedan od najboljih, efektivnih prirodnih lijekova je peršun. Prema mnogim studijama, peršun sprječava mnoge bolesti kao što su astma, alergije, menstrualni bol, problemi mokraćnih kanala, probavne smetnje a može biti veoma koristan i u borbi protiv bronhitisa, poboljšavanja disanja, smanjenja krvnog pritiska i poboljšavanja zdravlja kostiju.

Dr. John Cristopher, napopularniji američki travar, preporučuje da se pije 2 litra čaja od peršuna dnevno kako bi se riješili otečenosti. Kada pripremate ovaj čaj trebate koristiti svježe zeleno lišće zajedno sa korijenom i sjemenom.

Otkinite lišće i korijen. Napunite 1/4 čaše sa listom i korijenom i naspite ih u kuhanu vodu. Ostavite tako da odstoji 5 do 7 minuta. Za bolje rezultate pijte čaj dok je još vruć. A za bolji ukus čaja možete dodati i limun ili med.

Pored ispijanja ovog čaja, radite neke vježbe nogu kako bi stimulirali tečnost u nogama da nastavi put prema srcu. Također, trebate staviti noge u viši položaj dok ležite u krevetu.

Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.

http://www.narodnamedicina.info

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...