utorak, 23. kolovoza 2016.

OČISTITE i uklonite fleke sa namještaja uz ovaj VODIČ OD 4 KORAKA! – Brzo i lako!

Grease-stain-removal

Sofe i stolice nisu ugrožene samo na površini mrljama, prašinom i prljavštinom, ali prljavština može postati duboko ugrađena u vlakna. Čak i ako ne možete vidjeti prljavštinu, tu je, tako da je zbog higijene, čišćenje presvlake na redovnoj osnovi vrlo važno – ali to ne mora biti teško.

Čišćenje namještaja nije nauka: isprobajte nekoliko tehnika prije nego što odaberete onu koja je prava za vaše stvari. Ovaj vodič korak-po-korak objašnjava kako očistiti kauč:

Prije korištenja bilo kakvog sredstva za čišćenje, usisavaje kauč ili stolice i uklonite prljavštinu i prašinu koliko god je moguće.
Koristeći bebi maramice obrišite mrlje
Korištenjem sapunice i mikrofiber krpe, lagano obrišite kauč.
Neki ljudi koriste fen za kosu da osuše kauč. Da biste ubrzali stvari, otvorite prozore i omogućite povjetarcu da pomogne u procesu sušenja.
I to je to, brzo lako!

http://www.narodnamedicina.info

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...