srijeda, 31. kolovoza 2016.

Potopite komad HLJEBA U OCAT: Ostat ćete zaprepašteni rezultatima! Genijalno…

8655675656

Žuljevi su tvrde, grube površine kože koje su često žućkaste boje. Oni se mogu razviti na: nogama, dlanovima, zglobovima itd. Kod žuljeva koža je debela, te je često manje osjetljiv na dodir od okolne kože.
Sportaši, plesači, kuhari i glazbenici imaju najveći rizik od pojavljivanja žuljeva. Ali, ne bi trebali biti zabrinuti, jer u ovom članku ćemo vam pokazati najučinkovitije kućne lijekova koji će vam pomoći da se oslobodite od žuljeva u samo nekoliko dana!

Ovi trikovi su vrlo jednostavni a vi samo morate slijediti ove jednostavne upute. Evo što trebate učiniti:
    Limun
Prvo trebate uzeti koru organskog limuna i staviti na žulj. Pokriti sa gazom i pričvrstiti sa povezom i tako ostaviti preko noći. Sljedećeg jutra možete skinuti, a za par dana žulj će nestati.
    Hljeb i ocat
Svakako trebate isprobati ovaj jednostavan, ali vrlo učinkovit metod. Sve što trebate jeste potopiti komad hljeba u bijeli ocat i staviti ga na žulj. Pokriti sa gazom i pričvrstiti ga s povezom. Ostavite preko noći i skinite ujutro. Bit ćete zadivljeni rezultatima!
    Ricinusovo ulje

Sve što trebate jeste primijeniti ricinusovo ulje na svoje žuljeve prije odlaska na spavanje. Ujutro ćete biti iznenađeni rezultatima!
Nadamo se da vam je ovaj članak bio koristan i ne zaboravite ga podijeliti sa svojim prijateljima i rodbinom Hvala!
Izvor:http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...