utorak, 23. kolovoza 2016.

Odlična domaća mješavina koja će očistiti vaše debelo crijevo od svih otrovnih otpada!

2352646

Više od 50 miliona u svijetu ima problema sa crijevima koji se odnose na zdravlje debelog crijeva. Dok su neki od problema relativno manji poput akni, pospanosti i glavobolje, mnogi drugi su vrlo ozbiljne bolesti a one uključuju: kolitis, zatvor, Crohnovu bolest, sindrom razdražljivih crijeva

Sada ćemo vam predstaviti odlično sredstvo za čišćenje crijeva koje vam može pomoći za detoksikaciju debelog crijeva i pospješivanje cjelokupnog zdravlja.

Sastojci koji vam trebaju

1 jabuka
1 kašika lana
1 kašika Chia sjemenki
jedna kašika meda
čaša vode
Pomiješajte sve sastojke zajedno i čekati dok se Chia sjemenke ne rašire. Pijte ovo sredstvo za čišćenje (po mogućnosti na prazan želudac) i vrlo brzo ćete se osloboditi od otrovnog otpada.

Jabuke sadrže topiva i netopiva vlakna koja potiču rad crijeva. Laneno sjeme ima vlakna, antioksidanse i omega-3 masne kiseline, potiče crijevnu apsorpciju hranjivih tvari, i bori se protiv raka debelog crijeva.


 


Chia ima vlakna, omega-3 masne kiseline, vitamine i hranjive tvari, poboljšava zdravlje srca i promiče zdrav probavni trakt. Med ima antibakterijsko, protugljivično, antivirusno i antiseptičko svojstvo i nudi zaštitu od raka debelog crijeva.

Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.

http://www.narodnamedicina.info

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...