petak, 19. kolovoza 2016.

Očistite arterije, zaštitite se od srčanog i moždanog udara: POMOĆU ovog prirodnog lijeka!

attact2-1-1-1-500x267

Jedan od najefikasnijih prirodnih lijekova su češnjak i limun.Koriste se u mnogim jelima, ali rijetko ko zna njihovo pravo ljekovito svojstvo. Kada se pomiješa češnjak i limun dobiti ćete savršenu kombinaciju koja može značajno povećati zdravlje vaših arterija. Sa druge strane, ovi sastojci mogu također smanjiti protok krvi, tako da ćete ublažiti rizik od srčanog i moždanog udara.

Srećom tu je prirodni lijek koji može preporodit vaše arterije. Od ove dvije neverovatne namirnice koje vam mogu pomoći da smanjite loš holesterol.Toliko je moćan lijek, čak je i bolji od bilo kojeg drugog lijeka, jer je 100% prirodan.

Recept:

Sastojci:

-1 Litar vode
-6 Oguljen limun, izrezan u male komadiće
-30 Čena bijelog luka, isjeckan na male komadiće

Priprema:

Stavite sve sastojke u blender i miješati ih zajedno dok ne dobijete pire. Preliti u lonac i ostavit ga da proključa. Kada provri, isključite ga i pustite da se ohladi. Kada se smjesa ohladi, sipajte koktel u teglu i držati ga u  frižideru.

Kako se koristi:

1.Prva dan: Pijete 50 ml na dnevnoj bazi tri sedmice
2.Pauzirati sedam dana
3.I opet pijete 50 ml svaki dan naredne tri sedmice.

Ako želite tretman može te ponoviti svakih 6 mjeseci.


http://prirodajelijek.com

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...