petak, 19. kolovoza 2016.

“NOVI” NOS za samo 10 minuta: Samo vam treba šprica i ova tečnost, i dobit ćete POTPUNO NOVI IZGLED!

27-year-old-Londoner-Joanna-del-Reginne

Pacijentica je podijelila svoje ugodno iskustvo.

Mlada 27-godišnja Joanna del Reginne je bila nezadovoljna sa pljosnatim nosom godinama. Nakon što je saznala da postoji terapija za korekciju nosa, koja ne uključuje plastičnu operaciju, ona je brzo otrčala do proba.

Ona je čula od najboljih doktora u Los Angelesu, da dr. Simon Orijan, nudi kompletan profil transformacije, gdje postupak traje samo 10 minuta i ima efikasnost od 18 mjeseci. On je “radio” mnoge poznate ličnosti – Sofia Vergara, većina Kardashiana, Kylie Jenner, itd.

– Ne botox, niti hirurške makaze i nož, samo šprica i hijaluronska kiselina su dovoljni. Nevjerovatno je kako je sve to lako i opušteno, a rezultat je izvanredan. Kada sam vidio sliku profila jednog od njegovih pacijenata, bila sam oduševljena. I što je najvažnije, nuspojave nakon “operacije” ne postoje. Ne boli, nema modrica, problema sa cirkulacijom. Tretman se definitivno isplati – veselo objašnjava Joanne.

http://www.narodnilijekovi.info

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...