srijeda, 31. kolovoza 2016.

Kompletna OBNOVA kostiju, tetiva, zglobova i eliminacija BOLA sa samo jednim sastojkom!

967j67

U slučaju da imate bolove u zglobovima, mišićima, tetivama, ili ramenima mi imamo rješenje za vas! Ako ste već pokušali brojne različite tretmane, ali ni jedan nije radio kako treba, imamo lijek za vas.
Prema riječima stručnjaka, ovi bolovi mogu doći kao posljedica nepravilnog držanja, previše fizičke aktivnosti ili ozljede. Tajna ovog recepta je u samo jednom sastojku – u želatinu. Trebat će vam 150g želatina, kako bi vaše nevolje nestale.

Pomiješajte dvije kašike želatina u 1/4 šolje hladne vode i stavite u frižider. Nakon što postane želiran, možete konzumirati. Umjesto vode, možete koristiti i mlijeko, jogurt ili čaj, izbor je na vama.
Koristite ovaj lijek jedan mjesec a onda napravite pauzu od 6 mjeseci. Nakon pauze, možete ga početi ponovo koristiti. Prvi rezultati dolaze u roku od sedam dana.
Budući da je sasvim prirodan i zdrav, želatin radi bolje od drugih lijekova protiv bolova. Pun je peptida i proteina koji predstavljaju moćne aminokiseline. Oni potiču rast i jačanje tkiva.

Želatin će vam omogućiti da vratite izgubljenu elastičnost, snagu ligamenata i tetiva, te poboljšat će strukturu vaše kose i kože, a također izjednačava ten i jača imunološki sistem.
Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu stranicu i podijelite sa svojim prijateljima.
Izvor:http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...