srijeda, 31. kolovoza 2016.

Zašto doktori kriju ovaj jednostavan recept? Oslobodite se ČUKLJA brzo i potpuno prirodno!

r4f54gt

Čukljevi su jednostavno naslage soli. Njihovom formiranju doprinose: angina, gripa, giht, loš metabolizam, reumatske infekcije, loša ishrana i dugo nošenje neudobne obuće.

Za ljude koji imaju čukljeve veoma je teško da pronađu odgovarajuću obuću, jer ih žulja, smetaju… Operacija uklanjanja čukljeva je zapravo samo privremeno rješenje. Tradicionalna medicina ima efikasno rješenje koje će vam pomoći da riješite ovaj neugodan problem.
Za početak treba da očistite vaš organizam od naslaga soli. Uzmite jednu kašiku isitnjenog lovorovog lista pa prelijte sa 300 ml vode i kuhajte nekih 5 minuta.
Kada ste skuhali, prelijte u termos bocu i ostavite da odstoji do jutra. Ujutro procjedite tekućinu i pijte tokom dana, manjim gutljajima.
Ovaj tretman radite 3 dana uzastopno, pripremajući svako veče svjež napitak. Postupak opet ponovite nakon 7 dana pauze.

Nemojte da vas iznenadi ako budete imali čestu potrebu za odlaskom u wc, da mokrite. To je znak da su soli u organizmu počele se rastvarati. Rezultat ćete osjetiti već poslije 10 dana.
Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.
Izvor:http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...