petak, 19. kolovoza 2016.

Nećete pod hiruški nož, a razne kreme ne pomažu? Ovo je rešenje. ZOGAN MASAŽA: Uklanja bore za samo 7 minuta! (VIDEO)

bore i starost

Nećete pod hiruški nož, a razne kreme ne pomažu? Ovo je rešenje.

Japanska medicina je postala bogatija za još jedan izum. Zogan masaža je zbog svoje delotvornosti uklanjanja bora, privukla pažnju miliona ljudi, a najviše žensku populaciju 35+.

Nemate hrabrosti da se podvrgnete hiruškom nožu, a probali ste raznorazne preparate kako biste zaustavili starenje kože, ali bore su i dalje tu. Zogan masaža vidno ublažava bore, koža postaje zategnutija, elastičnija, a sa njom se formiranju pravilne konture lica, eliminišu otoci i ublažavaju podočnjaci. Ako ste na svakoj svojoj slici zapazili da vam je podbradak kao "druga zasebna osoba" koliko je veliki, ova masaža je idealan način da ga "istopite", za nju vam je potrebno svega 5-7 minuta.

Kao i svaka masaža, pa tako i ova, bazira se na prirodnom načinu stimulisanja rada organa. Zogan je limfna masaža koja jednostavnim pokretima poboljšava metabolizam, oslabađa organizam suvišnih tečnosti i izbacuje toksine. Terapeuti savetuju upotrebu ulja pamuka ili neke blage kreme za masažu.

Ako želite da se rešite bora, odvojite sada 10-ak minuta kako biste naučili pokrete Zogan masaže. Bićete zahvalni, jer će vam tih 7 minuta promeniti život.

https://youtu.be/hTBYU9NGimM




http://www.srbijadanas.com

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...