srijeda, 31. kolovoza 2016.

Svaku večer prije spavanja piti ovu smjesu: Očistićete debelo crijevo i ubrzati spaljivanje masnoća!

967z56h65

Oko tjelesne težine većina bude zabrinuta, pogotovo prije i tokom ljeta a sigurno već znate da nije ni malo lako spaliti salo na bedrima i trbuhu.
Ipak, noć, dok spavamo, to je najbolje vrijeme da se oslobodite od viška težine, ali morate stimulisati spaljivanje masti, podstaći probavu i ubrzati metabolizam.
Sljedeći recept će vam pomoći da počnete proces brzog spaljivanja masnoća. Ne biste trebali jesti nekoliko sati prije odlaska na spavanje i pijte sljedeću smjesu 1 sat prije odlaska na spavanje.

Sastojci
  •     Peršun
  •      Limun
  •      Jabučni ocat
  •      Cimet
  •      Jedna čajna kašičica meda i đumbira
Priprema
Vrlo jednostavno, trebate miješati sve gore navedene sastojke i vaše piće je spremno.

Kako se koristi:
Pijte ga umjesto večere, sat vremena prije spavanja, i to samo u nekoliko sedmica, trebali biste osjetiti i primjetiti odlične učinke ovog pića.
Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.
Izvor:http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar

NEVEROVATNO UKUSAN I NEŽAN KOLAČ, KOJI MOŽETE LAKO I BRZO PRIPREMITI. PREDNOST OVOG KOLAČA JE U TOME ŠTO JE ZDRAV I VEOMA SE SVIĐA DECI

SASTOJCI Biće potrebni sledeći sastojci: – polumasni sitni sir – 500 gr – šećer- 5 supenih kašika – jaja – 2 komada – griz – 4 supene k...